PALVELUT

Yritykseni tarjoaa sisustussuunnittelua ja rakentamiseen sekä remontointiin liittyvää projektinhallintaa.

yksityiskodit. Jokainen koti on erilainen. Tärkeintä on löytää asukkaiden oma tunnelma ja sen toteuttamisen keinot.

toimistot ja henkilöstötilat. Toimiva, viihtyisä ja yrityskuvaa tukeva sisustus on osa yrityksen viestintää. Julkitilassa tarvitaan kestäviä ratkaisuja niin muotoilun kuin materiaalienkin puolesta.

myymälä- ja näyttelytilat. Yrityskuvan ja tuotteiden esille tuonti sekä konseptiajattelu sisustuksessa. Showroomit. Studiomyymälät. Shop-in-Shop. Messuosastot.

ravintolat ja edustustilat. Suunnittelun olennaisena osana asiakkaan käyttötarpeiden määrittely. Tarvittaessa tilan viimeistely sesongin mukaisesti somistaen.

hotellit ja lomaosakkeet. Pintamateriaalien ja kalusteiden määritykset sekä mittatilauskalusteiden suunnittelu kohteisiin. Pientavara- ja tarvikehankinnat sekä käyttökuntoon sisustaminen tiloissa.

Suunnittelu yhteistyössä arkkitehdin, LVIS-suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa antaa parhaan lähtökohdan toimivaan ja viihtyisään lopputulokseen. Pintamateriaalit ja toteutustavat sekä kalustevalinnat voidaan jo suunnittelun varhaisessa vaiheessa ottaa huomioon niin että projektin läpivieminen ja budjetointi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Projektinhallinta tarkoittaa kohteen ennakkotarkastusta ja työn toteutustapojen määritystä urakoitsijoiden kanssa. Rakentamisen aikana se on työmaiden ja toimitusten seurantaa sekä asennusvalvontaa.

Ohjelmistoni on AutoCAD LT, yhteensopiva yleisimpien arkkitehti- ja insinööritoimistojen sovellusten kanssa. Adobe Photoshop- ja SketchUp 3D-ohjelmat. Työkielet suomi, ruotsi ja englanti.